Alle bladmuziek van J.S. Bach

Het navigeren over deze Koreaanse site is even wennen, maar hier kun je de volledige werken van Johann Sebastian Bach als PDF-bestanden downloaden. Het zijn ingescande partituren van een oude uitgave. Veel alt- en tenorsleutels. Smiling Bij de cantates zijn alleen klavieruittreksels ingescand, niet de orkestpartijen.

Verder zijn er ook MIDI- en MP3-bestanden te beluisteren via een speciale plug-in, die echter wat browsers betreft ietwat eenkennig is.

Tip: Klik op de “W” om naar de werkenlijst te gaan.

Comments

Een heel goede site, met

Een heel goede site, met heel veel bladmuziek. Volgens mij is het geen Japanse site, maar is dit Koreaans.

Dank voor de tip, ik vond

Dank voor de tip, ik vond het al zo lastig lezen Laughing out loud

Waar zijn die pdf-bestanden

Waar zijn die pdf-bestanden te vinden? Misschien ligt het aan mij en/of mijn pc, maar ik zie ze niet. Ik ben op zoek naar bladmuziek van BWV61 Nun komm, der Heiden Heiland. Als iemand mij hieraan kan helpen graag. Ik moet deze spelen op een kerstuitvoering.

Klik op de ‘W’, klik op

Klik op de ‘W’, klik op ‘Sacred cantatas’, klik op BWV61, klik op ‘Score’. Directe link: http://www.greatjsbach.net/bachscore/bwv61_af.pdf

waar staat die W ????

waar staat die W ????

Kijk goed Directe link:

Kijk goed Smiling
Directe link: http://www.greatjsbach.net/Work.php3

Ik heb een bestand

Ik heb een bestand gedownload, maar als hij het opent krijg ik op 10 pagina’s slechts 1 keer een notenbalk te zien. De rest van de bladmuziek blijft leeg. Ik heb al Korean Fonts gedownload, wat dat ook mag zijn. Maar het muziekpapier is nog steeds leeg, op die ene notenbalk na. Weet iemand wat er aan de hand is?

Geweldige site ! Dacht ik:

Geweldige site ! Dacht ik: ik zie niet waar ik een document kan downloaden. Het woordje ‘score’ zie ik niet staan. Ik wil bwv 1036 t/m 1040 downloaden, maar dat lukt me niet. Is er misschien een rechtstreekse link?

Liesbeth